Un bărbat în vârstă de 50 de ani, cetățean român, a fost oprit de oamenii legii în stația de autobuz din Piazzale Flaminio atunci când cobora din autobuz. Polițiștii i-au solicitat să le prezinte Certificatul Verde COVID-19.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu anunță primul caz pozitiv de COVID, după testele cu salivă. Despre cine este vorba

Prima persoană amendată pentru lipsa certificatului verde obligatoriu este un cetățean român

„Nu îl am pentru că am vrut să mă vaccinez în următoarele zile”,  le-a explicat românul agenților italieni, înainte de a fi sancționat contravențional cu suma de 400 de euro.

Românul a fost prima persoană care a fost amendată pentru lipsa certificatului verde obligatoriu pentru transportul public din Roma.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Verificările poliției pentru certificatul verde au fost efectuate aleatoriu. 

„Verificările se desfășoară bine în principalele locații de transport public local. Efectuăm verificări aleatorii detaliate care asigură o fluiditate pentru transportul public. În această dimineață sunt peste 100 de polițiști locali pentru verificări", a informat Stefano Napoli, comandantul general adjunct al poliției locale.

Între timp, încă de dimineață, s-a înregistrat un nou record de permise verzi descărcate, mai exact 1.310.001. 

Citeste si: Părinții vând testele de salivă primite de la școală, pe internet. Cât costă un astfel de kit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si