Incidentul a avut loc, miercuri, chiar de Ziua Indragostitilor, cand sotia lui Mirel astepta un telefon in care tanarul sa-i declare dragostea, nu sa afle cumplita veste.

Tragicul accident in urma caruia Mirel si-a pierdut viata s-a produs miercuri, 14 februarie, in jurul orei 22.00, pe autostrada A9, intre localitatea Nürnberg si racordul spre Fischbach. Masina, o furgoneta inmatriculata in Olanda, s-a indreptat brusc spre partea dreapta a soselei si s-a lovit de un copac, scrie Monitorul de Botosani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Soferul a ramas blocat in cabina, iar paramedicii sositi la fata locului nu au putut face nimic pentru a-l salva, tanarul fiind deja mort.

Rudele si prietenii sunt socati de veste si au reactionat cu zeci de mesaje pe retelele de socializare.

„Cuvinte nu sunt pentru a descriere durerea familiilor incercate si a sotiei lui.

Pe mine ma doare sufletul... Nu-mi pot lua gandul de la mama lui Mirel si sotia lui. Haideti sa ne rugam pentru aceste familii. Dumnezeu sa-i mangaie si sa le dea putere sa treaca prin aceasta incercare”, este unul dintre mesaje.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si