Close sidebar
Close sidebar

Un roman, in varsta de 21 de ani, a murit intr-un accident rutier, in Germania. Tanarul era proaspat casatorit si muncea in afara tarii pentru a-si intretine familia

Un tanar, in varsta de 21 de ani, a murit miercuri, intr-un cumplit accident rutier provocat in Germania. Mirel era proaspat casatorit si muncea peste granite pentru a-si intretine familia.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc, miercuri, chiar de Ziua Indragostitilor, cand sotia lui Mirel astepta un telefon in care tanarul sa-i declare dragostea, nu sa afle cumplita veste.

Tragicul accident in urma caruia Mirel si-a pierdut viata s-a produs miercuri, 14 februarie, in jurul orei 22.00, pe autostrada A9, intre localitatea Nürnberg si racordul spre Fischbach. Masina, o furgoneta inmatriculata in Olanda, s-a indreptat brusc spre partea dreapta a soselei si s-a lovit de un copac, scrie Monitorul de Botosani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Soferul a ramas blocat in cabina, iar paramedicii sositi la fata locului nu au putut face nimic pentru a-l salva, tanarul fiind deja mort.

Rudele si prietenii sunt socati de veste si au reactionat cu zeci de mesaje pe retelele de socializare.

„Cuvinte nu sunt pentru a descriere durerea familiilor incercate si a sotiei lui.

Pe mine ma doare sufletul... Nu-mi pot lua gandul de la mama lui Mirel si sotia lui. Haideti sa ne rugam pentru aceste familii. Dumnezeu sa-i mangaie si sa le dea putere sa treaca prin aceasta incercare”, este unul dintre mesaje.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI