Florentina Nitescu, in varsta de 34 de ani a disparut in data de 25 ianuarie 2013 din localitatea Albareto, provincia Parma (Emilia-Romagna). Principalul suspect a fost atunci iubitul ei Palolo Devincenzi, acuzat de omucidere voluntara si care si-a afirmat intotdeauna nevinovatia: "Ne-am certat, a iesit din casa si nu s-a mai intors.", declara barbatul in 2013. Dar corpul romancei nu a mai fost gasit niciodata.

Ramane inca un mister daca Florentina a fost ucisa sau a fugit per si simplu de acasa, iar iubitul ei, Paolo Devincenzi, proprietarul unei societati de pompe funebre a fost singurul suspect de cand Florentina a disparut, el fiind indicat si de o alta persoana pe care anchetatorii l-au considerat un martor de incredere. Florentina si Paolo aveau impreuna o fetita, iar relatia dintre cei doi nu era intocmai linistita. In noaptea disparitiei romancei, Florentina a vorbit cu cineva la telefon, in limba romana, apoi a disparut. Rudele femeii sustin ca a fost ucisa de Palolo, care insa a scapat de orice acuzatie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fratele Florentinei, Costel Nitescu, a scris un mesaj cotidianului Gazzetta di Parma, atat in romana, cat si in italiana: "Vreau sa stiu ce s-a intamplat cu sora mea, vreau sa stiu daca Florentina a fost ucisa.

Nu stim nimic despre ea de cinci ani."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si