În acest an, un român l-a dat în judecată pe preşedintele SUA Donald Trump. Pe 10 aprilie 2018, la Judecătoria Sectorului 4, s-a deschis un dosar al cărui obiect era “asigurare dovezi”, pe lista pârâţilor aflându-se Donald Trump, Casa Albă (întregul staff şi administraţia), ambasadorul României în SUA şi ambasadorul SUA în ţara noastră, reclamant fiind Nicolae Toteanu.

Un român l-a dat în judecată pe preşedintele SUA Donald Trump. Judecătoria i-a anulat cererea

Pe 21 mai, Judecatoria a anulat cererea de chemare în judecată a lui Toteanu. Acesta este un veteran al unor astfel de procese. Acum câţiva ani, el l-a dat în judecată şi pe Barack Hussein Obama al II-lea, în faţa judecătorilor din Bucureşti fiind aşteptaţi şefii CIA, FBI, mai mulţi generali din armata americană, comandanţii unor portavioane şi un post TV de peste Ocean.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un român l-a dat în judecată pe preşedintele SUA Donald Trump. Nicolae Toteanu se simte sabotat de americani

Recent, un român l-a dat în judecată pe preşedintele SUA Donald Trump. Toteanu se simţea sabotat de americani, fiindcă în mai multe rânduri nu a reuşit să-şi înscrie candidatura pentru diverse funcţii publice.În 2016, Toteanu i-a dat în judecată pe Elena, Ioana, Maria şi Traian Băsescu.

În cererea de chemare în judecată Nicolae Toteanu a invocat o revendicare imobiliară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si