Tanarul din comuna Magurele spune ca cele doua au disparut de acasa de patru zile, iar barbatul banuieste ca ceva rau s-a intamplat, mai ales ca sotia sa are probleme grave de vedere, potrivit Adevarul.

Marian Aldea a constatat lipsa fiicei sale si a sotiei, Iuliana, in ziua de 4 decembrie, cand s-a intors acasa din Anglia, unde lucra pentru a-I oferi copilei un trai mai bun.

Barbatul sustine ca vecinii sai i-au relatata ca au vazut-o pe femeie urcandu-se intr-o masina in care se aflau mai multi barbati, iar fetita, se afla si ea in acelasi autoturism in bratele unei persoane necunoscute. Din acea zi Iuliana nu a mai raspuns la telefon, iar nimeni nu poate spune unde se afla in acest moment.

Barbatul este disperat. Acesta a cerut ajutorul politiei si a inceput sa lipeasca afise cu fotografiile sotiei si fiicei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“M-am intors din Anglia mai devreme decat trebuia pentru ca nu mi-a mers prea bine acolo. Am vrut sa-i fac o surpriza fetitei mele si sa ajung in seara de Mos Nicolae, dar surpriza am avut-o eu.

Marian a mai adaugat ca, la intoarcerea sa, a gasit casa goala, au mai ramas doar cateva hainute ale copilului si cateva jucarii.

"Pe mine nu ma intereseaza decat sa stiu ca fetita mea este bine, ca are ce manca si ca este sanatoasa.

Sunt disperat. De patru nopti nu mai dorm si mi-e teama sa nu se fi intamplat ceva rau, mai ales ca Iuliana are miopie avansata si nu vede deloc bine. De Iuliana nu pot sa dau, nici eu si nici familia ei. Duminica seara a vorbit ultima data cu mama ei. Am sunat-o cu numar ascuns si a spus atat, ca este in Ploiesti si ca este bine, apoi a inchis”, povesteste Marian Aldea.

Joi, la domiciliul famileie Aledea, o echipa de criminalisti a venit pentru a lua amprente, dar si declaratii de la martori. Raluca Brezeanu, prutatorul de cuvant al IJP Prahova a declarat ca in cauza se fac cercetari pentru a se stabili in ce conditii au disparut Iuliana Mircioiu si fiica ei, iar datele lor de identitate au fost facute publice. In paralel se fac investigatii pentru gasirea acestora, a mai adaugat sursa citata.

Sursa foto: Adevarul 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si