Close sidebar
Close sidebar

Un român prins în Italia încercând să mănânce o pisică moartă

Poliţiştii din Canicatti, Sicilia, Italia, au prins un bărbat de cetățenie română în vârstă de 50 de ani în momentul în care se pregătea să mănânce o pisică moartă.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul a fost surprins imediat după ce a scos măruntaiele pisicii cu un cuţit. Poliţiştii au intervenit prompt şi l-au deposedat pe român de arma albă pe care o avea asupra lui.

Citeste si: VIDEO| Virusați de impozitul în I.T.

Citeste si: VIDEO| Produsele bio: ieftinite, dar tot scumpe

Conform La Sicilia Web, românul a recunoscut că el a ucis pisica şi că a ucis-o cu scopul de a o mânca.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Nu au fost date publicităţii detalii despre român, cum ar fi identitatea lui sau locul de domiciliu, însă există informaţii conform cărora bărbatul ar fi ajuns în Italia în urmă cu mai mulţi ani, unde s-ar fi ocupat cu cerşetoria.

Citeste si: VIDEO| Bătrână de 90 de ani, păcălită de un preot

Citeste si: VIDEO| Sarea in exces ucide  

Acum, românul de 50 de ani are dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor şi pentru port ilegal de armă albă şi riscă ani grei de închisoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI