Incident incredibil într-un bar din Falconara Marittima, provincia Ancona, Italia. Un om al străzii i-a rupt tibia și peroneul cu o lovitură de picior unui român doar pentru că a refuzat să-i dea o țigară.

Românul a fost atacat într-un bar. Motivul este banal: o țigară

Conform jurnaliștilor locali, un cetățean nigerian în vârstă de 26 de ani, care nu avea un domiciliu stabil, a început să facă scandal într-un bar din zona centrală Via Marsala, deranjând astfel clienții.

Omul fără adăpost, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, și-a îndreptat atenția unui mic grup de români. Aceștia au ședere legală în regiunea Marche și intenționau să consume o băutură rece la bar.

Citeste si: Caz revoltător în Spania! Un român a fost prins în flagrant când își abuza sexual fiica vitregă în vârstă de 11 ani

După ce i-a luat în vizor pe români, cetățeanul nigerian i-a cerut insistent o țigară unuia dintre aceștia. După minute în șir de insistențe, românul a refuzat categoric. Înfuriat la culme de refuz, omul străzii l-a împins și mai apoi l-a lovit foarte tare cu piciorul în tibia dreaptă, făcându-l pe bărbat să cadă la pământ de durere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ceilalți români cu care se afla victima au apelat de urgență autoritățile și au solicitat intervenția carabinierilor. În momentul în care au ajuns la fața locului, oamenii legii l-au găsit pe atacatorul în vârstă de 26 de ani încă la fața locului, într-o stare evidentă de confuzie, și l-au imobilizat înainte ca acesta să mai poată ataca și pe altcineva.

Victima s-a ales cu piciorul rupt pentru că a refuzat să îi dea o țigară nigerianului

Victima, un muncitor român în vârstă de 48 de ani, a fost transportat de urgență la spitalul Torrette. Acolo examinările medicale au confirmat că victima a suferit o fractură de tibie și peroneu la piciorul drept și va avea nevoie de cel puțin 40 de zile de recuperare.

Citeste si: Un român a fost expulzat din Italia după ce și-a vărsat nervii pe un farmacist

Atacatorul de origine nigeriană a fost arestat și va trebui să răspundă la acuzațiile de vătămare corporală gravă și beție în public. Ieri, la orele dimineții, judecătorul, pe lângă validarea arestului, a dispus interdicția absolută de ședere în municipalitatea Falconara Marittima. Mai mult, având în vedere poziția neregulamentară a persoanei în cauză, au fost deja demarate procedurile de expulzare a acesteia de pe teritoriul național prin intermediul unui ordin de călătorie obligatoriu.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Citeste si: Premieră în lumea poker-ului! Un jucător s-a calificat la Campionatul Mondial în timp ce dormea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si