Un individ s-a supărat foarte tare după ce a pierdut la păcănele.

Bărbatul, aflându-se într-un bar din orașul Livada din județul Satu Mare, a pierdut la jocurile de noroc și cea mai bună soluție de a se răzbuna a fost să distrugă aparatul la care a jucat, tip slot machine, să o bată pe una dintre angajatele localului și chiar să arunce aparatul de păcănele în stradă.

Citește și: 5 jocuri de păcănele cu trifoi care merită încercate în această vară

Prejudiciul cauzat se ridică la 3.000 de euro

Prejudicidul cauzat de individ se ridică la 3.000 de euro, sumă pe care, inițial, individul a spus că o va plăti, chiar în 14 zile. Ulterior, el i-a spus administratorului că nu mai dorește să achite suma. Așadar, păgubitul a depus o plângere penală pentru distrugere.

Barmanița agresată a declarat în fața polițiștilor că individul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi era nervos din cauza faptului că a pierdut suma de 4.000 de lei și a lovit cu pumnul aparatul la care a jucat, distrugându-i ecranul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tânărul a vrut să arunce aparatul de păcănele în mijlocul străzii, nervii lui fiind întinși la maxim. Angajata l-a împiedicat cu succes, iar el a renunțat la pornirea agresivă.

Citește și: Bărbatul de 39 de ani și-a pălmuit soția cu o felie de pizza. Cât timp va sta după gratii

După prima audiere a individului de către polițiști, acesta a dispărut fără urmă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de aducere.

Acum polițiștii îl caută pentru a-l aduce în fața judecătorilor, scrie presasm.ro

Un bărbat și-a luat o șapcă cu „Poliția”, un pistol airsoft și s-a dus acasă la fosta iubită să o amenințe

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu, de meserie brancardier, s-a „înarmat” cu o șapcă pe care scria „Poliția”, un  pistol tip airsoft  și s-a dus la fosta iubită pentru a o amenința.

El începuse că o hărțuiască încă din luna august a anului trecut, atunci când i-a cerut toate cadourile oferite în perioada relației, precum și suma de 30.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Un bărbat din Târgu Jiu și-a luat o șapcă cu „Poliția”, un pistol airsoft și s-a dus acasă la fosta iubită să o amenințe

Bărbatul ar fi șantajat-o pe femeie, începând cu luna august 2022, solicitându-i să îi dea înapoi toate cadourile primite pe durata relației, precum și suma de 30.000

de lei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si