Un bărbat de cetățenie română care era plecat la muncă peste hotare şi-a găsit sfârşitul într-un accident de muncă grav. Conform  laumat.at, românul avea doar 45 de ani şi lucra la centrala electrică de pe râul Traun din Pucking, districtul austriac Linz-Land.

Citeste si: O româncă din Italia, refuză să părăsească locuința bătrânei de care avea grijă cu toate că a fost concediată

Accidentul de muncă dramatic, care a fost soldat cu un mort şi un rănit, a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei locale 10:50. Angajaţii veniseră de la ora 7:30, pentru a demonta schelele de pe parapetul sudic, iar în momentul care i-a fost fatal, românul se afla între grinda barajului și poarta inferioară, relatează  newsbeezer.com.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Victima a alunecat pe betonul umed şi s-a prăbuşit în gol pe o distanţă de aproximativ un metru, direct în bazinul de răcire adânc de opt metri.

Accident teribil de muncă în Austria. Un român s-a stins din viață, iar colegul său a ajuns la spital

Echipajele de prim ajutor care s-au deplasat de urgență la faţa locului cu o barcă de salvare au încercat să îl resusciteze pe român, însă fără niciun rezultat.

În schimb, colegul de muncă al românului, care a reuşit să se menţină la suprafaţa apei suficient de mult timp, a fost transportat de urgenţă la un spital din apropiere, suferind cel mai probabil de hipotermie.

Citeste si: Tragedie feroviară: Un tren regional a deraiat în Germania și cel puțin trei persoane au decedat

Cel din urmă ar fi încercat să-l salveze pe bărbatul decedat, însă nu a reuşit să-i repereze trupul în apă.

Conform raportului transmis de poliţie, acesta avea doar 42 de ani. Accesul în zonă a fost restricţionat pentru lucrări de mentenanţă.

Citeste si: Un copil de nouă ani din Sibiu este cel mai tânăr solist din stagiunea Filarmonicii. Băiatul a impresionat publicul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si