Scenele scandaloase au avut loc duminică, 13 august 2023, într-un spital din orașul spaniol Salamanca. Potrivit primelor informații, se pare că românul, care locuiește de doar două luni în Spania, a ajuns beat criță la urgențe, dezbrăcat aproape în totalitate și cu documentele unei alte persoane.

Un român s-a luat la bătaie cu polițiștii într-un spital din Spania. Bărbatul s-a prezentat la urgențe cu actele altei persoane. Era sub influența alcoolului

Citește și: S-ar putea să nu mai fie găsită niciodată! Polițiștii italieni spun că dispariția Andreei Rabciuc rămâne un mister. Ce se întâmplă cu ancheta?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cadrele medicale au constatat că informațiile furnizate de actele de identitate prezentate de român nu se potriveau cu identitatea sa reală. În momentul în care agenții de securitate ai spitalului i-au solicitat să furnizeze documentele sale, acesta a devenit violent.

Românul era stabilit de doar 2 luni în Spania. A ajuns la spital aproape dezbrăcat

Din cauza comportamentului agresiv al bărbatului, medicii au fost nevoiți să sesizeze Poliția Națională. După ce au ajuns la locul incidentului, ofițerii au încercat să-l identifice pe individ, dar acesta a refuzat să coopereze și a înfruntat agenții, ridicându-și brațele într-o poziție de luptă, notează  jurnaliștii din Spania.

Citește și: VIDEO- Un chinez a plecat în aventura vieții lui alături de prietenul său HuiHui. Bărbatul a străbătut 10 țări pe un cal

Ca urmare a acestor acțiuni, Poliția Națională a procedat la reținerea bărbatului, conducându-l către sediul Postului de Poliție pentru a efectua formalitățile necesare. După finalizarea procedurilor legale, autoritățile l-au prezentat pe român în fața Judecătoriei de Instrucție numărul Patru din Salamanca.

În timpul declarației sale, ajutat de un interpret, bărbatul a menționat că avea domiciliul într-un "oraș apropiat de Peñaranda de Bracamonte", cu toate că nu a putut furniza adresa exactă. Din această cauză, poliția locală depune eforturi pentru a identifica locuința sa. După depoziție, individul a fost eliberat temporar, până la momentul judecății.

Citește și: Un român a rămas uimit când a văzut cât are de plătit pentru două cafele în Ungaria. Pățania bărbatului a devenit rapid subiectul discuțiilor din mediul online


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si