Mihai Ungureanu s-a stins din viață la doar 43 de ani. Muncitorul român a intrat într-un canal situat pe via Vicinale Casarini în jurul orei 19:00, pe data de 6 iulie, pentru a verifica unor scurgeri de apă semnalate de localnici.

La scurt timp după ce a intrat în canal, Mihai nu a mai dat semne de viață. Atunci au fost sesizate autoritățile, care au ajuns de urgență la fața locului împreună cu echipajele de salvare.

Cu toate acestea, a fost necesară intervenția pompierilor, care au venit de la secția din Piedimonte Matese, pentru a-l scoate pe român din canal.

Citește și: În această țară europeană iei amendă de până la 36.000 de euro dacă asculți muzică pe plajă

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost preluat de un echipaj medical de pe ambulanță, din nefericire fiind prea târziu pentru a-i salva viața. În ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a-i salva viața lui Mihai, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața românului

Potrivit primelor informații făcute publice de polițiști, muncitorul român și-ar fi pierdut cunoștința în interiorul canalului, fiind cel mai probabil răpus de emanările de vapori de sulf. Totodată, oamenii legii nu exclud nici posibilitatea unui atac de cord care i-ar fi fost fatal lui Mihai.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am fost sunat de către un funcționar de la Primărie și m-am dus imediat la locul accidentului.

Din păcate, bărbatul era deja mort. O scenă pe care nu mi-aș fi dorit să o văd”, a precizat Vincenzo Lanzone, edilul orașului Ailano.

Citește și: Testamentul lui Silvio Berlusconi a fost citit în fața a doi martori

Parchetul din Santa Maria Capua Vetere are intenția de a investiga în detaliu circumstanțele tragice ale decesului muncitorului român și a ordonat efectuarea autopsiei asupra trupului neînsuflețit al acestuia, în scopul de a obține clarificări.

Citește și: VIDEO: După 60 de ani, un bărbat şi-a cerut în căsătorie iubita din liceu, pe aeroport

Trupul neînsuflețit al lu Mihai a fost transferat la Institutul de Medicină Legală Sant’Anna e San Sebastiano din Caserta pentru verificări amînunțite.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Din păcate, victima este încă o dată o persoană tânără pe care, printre altele, nu o cunoșteam. Întreaga noastră comunitate este literalmente sub șoc din cauza acestui incident. Personal și împreună cu administrația mea, suntem alături de familie”, a

mai declarat Lanzone.

Citește și: Declarațiile unei femei de etnie romă, despre viața de familie: ,,La noi, bărbații sunt cum trebuie!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si