Close sidebar
Close sidebar

Un român și-a arătat frustrarea pe rețelele de socializare. Ce părere are despre Paris: "Dați mii de euro să vedeți șobolani”

Mesajul unui român care vizita Parisul a ajuns viral pe rețeaua de socializare TikTok. După ce a filmat o stradă murdară a capitalei franceze, bărbatul i-a îndemnat pe români să viziteze România.

Alexandra Costea,

Un român și-a arătat frustrarea pe rețelele de socializare. Ce părere are despre Paris: "Dați mii de euro să vedeți șobolani”

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din România a ajuns viral pe rețelele de socializare după ce a criticat pe TikTok Parisul. Mai exact, românul a pus accentul pe mizeria pe care a găsit-o pe străzi. Turistul susține că nu merită să plătești mii de euro pentru a vedea așa ceva și îi îndeamnă pe români să viziteze România.

Citeste si: Angelina Jolie, în rolul celebrei soprane Maria Callas. Ce spune faimoasa actriță despre noul proiect cinematografic

Mesajul românului a fost foarte apreciat de foarte mulți utilizatori ai platformei, reușind să strângă mii de like-uri și sute de comentarii.

Mulți dintre conaționalii care i-au răspuns bărbatului au confirmat imaginile, însă alții au solicita mai mult respect din partea lui pentru capitala franceză.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Canibalul care a mâncat un tânăr de 25 de ani, apariție șocantă în fața judecătorilor

"Toți ăștia care spuneți că este Parisul frumos, ia vedeți e frumos aici? E frumos Parisul? Voi ăștia care vă duceți să vedeți mormanul ăla de fiare (turnul Eiffel-n.r.). Dați mii de euro să vedeți un morman de fiare. Ia uitați: mizerie și gherete peste tot.

Mizerie peste tot. În România nu v-ați duce să vedeți și voi un Maramureș, să vedeți o Bucovină, să vedeți... Veniți să vedeți ghetouri și șobolani!", a fost mesajul transmis de bărbat pe TikTok.

@claudiuudy92 #5pasidebine #misiuneatiktok #claudiuudy92 #tiktok #udy #truckdriver #work #paris ♬ sunet original- claudiu.udy92🔝

Ce reacții au avut utilizatorii de pe TikTok

Reacțiile internauțior au fost unele pe măsură:

Citeste si: O turistă a creat controverse în Italia după o ședință foto. Femeia s-a dezbrăcat și s-a fotografiat pe treptele unei catedrale

"Am lucrat pe navă de croaziera pe râul Sena în Paris. Nu mai vreau sa vad Parisul deloc! Nici în România nu am văzut ce am văzut pe străzile Parisului!"

"Părinții noștri, sau bunicii pe vremuri când treceau granița, se comportau frumos, si respectau orice, tara ,acum generația noastră doar sa critice,"

"Cea mai frumoasa țara o avem noi...pacat ca nu stim sa apreciem ce avem si mergem si promovam alte tari!!!", sunt câteva dintre sutele de comentarii pe care le-a strâns românul la postarea sa.

Citeste si: Un medic celebru din Austria a fost lăsat fără bani de o tânără româncă. Femeia va ajunge în spatele gratiilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI