Un român în vârstă de 50 de ani s-a înecat în Grecia, după ce a ignorat avertizările salvamarilor.

Bărbatul a fost înghițit de valuri sub privirile soției

Șoția bărbatului înecat a fost adusă în siguranță la mal de către salvamari. Marea agitată i-a împiedicat pe salvatori să ajungă și la soțul acesteia, care și-a găsit sfârșitul sub apă.

Citește și: Tragedie la Costinești: un bărbat a decedat în timp ce căuta scoici în mare

După câteva ore, trupul fără viață al bărbatului a fost adus la mal, de valuri, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Un bărbat s-a înecat în timp ce era în luna de miere. Mireasa, jefuită de hoți

Un bărbat proaspăt căsătorit s-a înecat în mod tragic în timp ce se afla în luna de miere în Hawaii – iar problemele miresei nu s-au încheiat aici, pentru că hoții au smuls lucrurile cuplului pe plajă și le-au furat mașina închiriată.

Citește și: Un bărbat s-a înecat în timp ce era în luna de miere. Mireasa, jefuită de hoți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Steven Phan și soția sa, Brittany, își sărbătoreau noua viață împreună în Honolulu, pe 1 iunie, când Phan a dispărut sub surf în timp ce făceau snorkeling, potrivit NY Post.

Un pescar hawaian l-a tras la țărm, iar alți turiști au încercat să-i aplice manevre de resuscitare înainte de sosirea primelor echipaje de urgență, a raportat postul local KTIV.

Tinerii erau căsătoriți de doar trei luni, potrivit unei pagini GoFundMe.

„Cum nu putea fi mai rău, toate bunurile lui Brittany și Steven au fost furate, hoții le-au luat telefoanele mobile, portofelele, banii, îmbrăcămintea, ba chiar și-au furat și mașina închiriată”, se spune pe pagina respectivă.

Pe plaja respectivă nu exista niciun salvamar

Honolulu intenționează să plaseze un nou post de salvamar pe plajă în urma protestelor publice pentru mai mulți salvatori de urgență pe plajele orașului, potrivit KITV.

„Suntem cu toții șocați, triști și cu inima frântă de pierderea unui om atât de mare ca Steven”, se spune pe pagina GoFundMe.

Citește și: Copilașul de nici 2 ani care s-a înecat în curtea casei este în comă

„Steven a găsit întotdeauna o modalitate de a face parte din viața tuturor, indiferent de distanță. Steven a fost un prieten adevărat și un soț uimitor. Steven, ne va fi incredibil de dor de tine”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si