O crimă înfiorătoare  s-a petrecut în luna martie, însă individul acum și-a aflat pedeapsa. El și-a ucis partenera pentru schimbarea unui post de televiziune.

Citeste si: O femeie și-a ucis cele două fiice, cu gândul de a le curma suferința: „Mami, ai de gând să-mi faci ceva?”

Agresorul a primit șase ani de închisoare pentru fapta comisă, plus încă trei ani în care nu are voie să intre în localuri în care se servește alcool.

Tragedia a avut loc pe 10 martie. Neculai Corduneanu era băut și a mers acasă. Când a ajuns, a dat de iubita sa, apoi s-au luat la ceartă. Bărbatul i-a reproșat concubinei că nu i-a făcut mâncare, iar când a deschis televizorul, l-ar fi certat. Neculai Corduneanu și-a ieșit din minți și a lovit-o pe femeie cu fruntea de lada patului de mai multe ori, iar ulterior i-a aplicat și câțiva pumni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Întâmplare neobișnuită la Brașov. Un bărbat a tăiat porcul în casă din cauza frigului

După cearta cumplită, el s-a culcat liniștit. Dimineața s-a trezit, a văzut că femeia este într-o stare foarte gravă, apoi a plecat la muncă. Când s-a întors de la serviciu, agresorul a găsit-o pe femeie zăcând la în pat. Atunci a chemat o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață.

De ce a murit femeia din Iași

Medicii legiști care i-au efectuat necropsia femeii au declarat că victima a murit din cauza loviturilor primite. Femeia a suferit fractură de boltă și bază craniană, hematom cranian și alte răni grave la nivelul capului. Inițial, Neculai Coduneanu a mințit în fața polițistilor și a vrut să dea vina pe fratele său. Ulterior, bărbatul și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor.

Citeste si: Victimele dublei crime au luptat cu agresorul

Neculai Coduneanu a fost judecat pentru loviri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie și a fost condamnat de Tribunal la 6 ani de închisoare. Bărbatului îi este interzis să mai frecventeze barurile timp de trei ani după eliberare. Sentinţa nu este definitivă, având în vedere că agresorul a contestat-o în faţa instanţei superioare. Curtea de Apel va analiza cazul pe 11 ianuarie.

un-roman-si-a-ucis-iubita-pentru-ca-a-incercat-sa-schimbe-postul-la-tv-ce-pedeapsa-va-primi-barbatul

Crimă șocantă în Iași.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dubla crimă din Iași, asemănătoare cu atacul înfiorător în care un student și-a ucis colegii! Ce au în comun cei doi presupuși criminali


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si