Românul și partenera sa, fostă participantă la un concurs de furmusețe, au dat spargerea într-un restaurant de lux din vestul Spaniei.

Cei doi au furat vinuri în valoare de peste 1,6 milioane de euro 

Jaful a avut loc în anul 2021, iar planul a fost unul foarte bine stabilit. Cei doi făcut cel puţin trei vizite anterioare la hotelul Atrio din Caceres

Citește și: Cel mai bogat om din toate timpurile și-a pierdut averea în doar două minute

Iubita acestuia i-a distrat atenția angajatului de la recepție, în timp ce românul a furat cheia care deschidea crama de la restaurantul hotelului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- O rețea franceză de magazine a anunțat că renunță la casele de marcat

Proprietarii localului au dat alarma după ce au observat că din pivniță lipseau 45 de vinuri, inclusiv o sticlă dintr-un sortiment extrem de rar, în valoare de peste 350 de mii de euro.

Cei doi au fost condamnaţi la închisoare şi la plata unei despăgubiri comune de 753.454 de euro 

Femeia s-a cazat cu un paşaport elveţian fals şi având un rucsac gol, în timp ce Constantin Dumitru a venit la cină şi a rămas la ea, fără să se înregistreze.

Citește și: Jaf ca în filme în Bacău. Un bărbat mascat a bătut o angajată și a furat suma de 4.000 de lei

Cei doi au fost prinși, însă nici urmă de vin. La proces au fost prezenți 16 martori, și au fost prezentate mai multe probe de ADN.

Cuplul a fost arestat în Croația, însă vinurile nu au fost recuperate. Cei doi vor sta acum câte 4 ani după gratii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si