Femeia este un top model care avea contracte cu mai multe firme de produse pentru îngrijirea părului, tocmai datorită podoabei sale capilare renumite.

Salonul la care a mers tânăra nu i-a respectat însă cerinţele, angajații care s-au ocupat de ea tăindu-i părul mai scurt decât aceasta ceruse.

Din punct de vedere fizic tânăra nu a fost afectată atât de grav, deoarece consecința nu este atat de mare asupra aspectului ei.

Pierderea este mai mare pe plan financiar având în vedere contractele pe care aceasta le are. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Caz misterios în China: Un bărbat a decedat după ce a consumat o băutură acidulată mult prea repede

Și-a pierdut locul de muncă pentru că a fost tunsă prea scurt

Conform Autorității pentru Protecția Consumatorului, tânăra "şi-a pierdut contractele și a suferit o pierdere uriașă care i-a schimbat complet stilul de viață și i-a spulberat visul de a deveni un model de top"

Instanța indiană a decis în această situație că salonul trebuie să-i plătească tinerei daune în valoare de 20 de milioane de rupii, adică 271.000 de dolari. În plus, este vorba despre un lanţ cunoscut de saloane din Delhi.

Stilistul vinovat i-a tăiat tinerei o mare parte din păr, "lăsându-i la spate doar 10 cm din lungime, până la umăr", potrivit documentelor instanței. Compania poate face apel în acest caz, însă nu a avut nicio reacţie în acest sens. 

Totodată, autorităţile mai spun că tânăra a suferit o criză psihică şi şi-a pierdut şi locul de muncă, în anul 2018, atunci când a avut loc acest caz. „A suferit o criză psihică severă și traume din cauza neglijenței în ceea ce privește tăierea părului. În cele din urmă, și-a pierdut și locul de muncă", spun autoritățile.

Citeste si: Un român din Italia și-a dat foc pentru că nu primise la timp salariul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si