Suspectul, Dakota Brothers s-a intalnit miercuri cu tanara in varsta de 19 ani si au mers intr-o padure, unde s-au plimbat si au intretinut relatii sexuale consensuale. Tanarul a strangulat-o apoi pe victima pana cand acesta si-a pierdut cunostinta, iar apoi a injunghiat-o de mai multe ori in partea superioara a corului si in zona gatului cu un cutit de bucatarie pe care-l adusese de acasa.
Femeia a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce martorii au sunat la numarul de urgenta 911. Aceasta a fost supusa unei operatii de cezariana, iar fetita in varsta de 6 luni se afla in stare foarte grava, medicii fiind sceptici in privinda sanselor ei de supravietuire.
Nici starea mamei nu este buna, medicii spun ca este posibil ca cele doua sa isi piarda viata.
Intre timp, Dakota Brothers se afla in arestul politiei.
"Am vrut ca ea si copilul sa moara. Nu sunt pregatit sa fiu tata" a declarat salvamarul de 18 ani, conform anchetatorilor.
Avocatul acestuia spune eventuale tulburari psihice l-ar fi putut determina pe clientul sau sa comita acesta fapta, scrie The Washington Post.

Suspectul, Dakota Brothers s-a intalnit miercuri cu tanara in varsta de 19 ani si au mers intr-o padure, unde s-au plimbat si au intretinut relatii sexuale consensuale.

Tanarul a strangulat-o apoi pe victima pana cand aceasta si-a pierdut cunostinta, iar apoi a injunghiat-o de mai multe ori in partea superioara a corpului si in zona gatului cu un cutit de bucatarie pe care-l adusese de acasa.

Femeia a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce martorii au sunat la numarul de urgenta 911. Aceasta a fost supusa unei operatii de cezariana, iar fetita in varsta de 6 luni se afla in stare foarte grava, medicii fiind sceptici in privinta sanselor ei de supravietuire.

Nici starea mamei nu este buna, medicii spun ca este posibil ca cele doua sa isi piarda viata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intre timp, Dakota Brothers se afla in arestul politiei ."Am vrut ca ea si copilul sa moara. Nu sunt pregatit sa fiu tata" a declarat salvamarul de 18 ani, conform anchetatorilor. Avocatul acestuia spune ca eventuale tulburari psihice l-ar fi putut determina pe clientul sau sa comita aceasta fapta, scrie The Washington Post.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si