Șarpe uriaș pe o plajă. Imaginile cu monstrul marin extrem de veninos au devenit virale pe rețelele de socializare, potrivit Daily Star.

Citește și: VIDEO- Incendii de vegetație în Grecia. Ard pădurile de lângă Atena. România trimite încă 40 de pompieri în sprijinul autorităților elene

Toți turiștii prezenți pe plajă au rămas îngroziți când unul dintre ei a descoperit un șarpe de mare complet matur – estimat a avea cel puțin 10 ani, de cel puțin un metru lungime și cântărind între două și trei kilograme.

sarpe plaja

Un șarpe uriaș, aruncat de valuri pe plaja mării - FOTO

[Sursa foto: Daily Star]

Șarpele uriaș ar fi extrem de veninos

Vizitatorii de pe plajă au rămas îngroziți după ce s-au întâlnit față în față cu o creatură marină „monstruală” în timpul plimbării lor de dimineață.

Gigantul șarpe de mare foarte veninos a fost descoperit pe Sunshine Beach, pe Queenslands Sunshine Coast, Australia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un turist a remarcat creatura marină marți dimineață (18 iulie), potrivit News.com.

Șarpele-monstru a ajuns la spitalul de animale

Șarpele de mare a fost raportat la Sunshine Coast Snake Catchers 24/7, care l-a transportat apoi la Spitalul pentru Faună Sălbatică din Austalia Zoo.

Agentul Stewart McKenzie a declarat că animalul era într-o stare proastă când el și colegul său de echipă Matt au sosit la fața locului.

"Ceva a mușcat o bucată din el"

Deocamdată nu se știe dacă șarpele ar putea fi salvat. Vorbind pentru presa locală, McKenzie a spus: „Cu siguranță nu era bine, avea o rană mare pe o parte sa, ca și cum ceva ar fi mușcat o bucată din el”.

Șarpele de mare adult avea cel puțin 10 ani vechi și o dimensiune standard pentru specia sa- puțin peste un metru lungime- și cântărea între două și trei kilograme.

„Oamenii trebuie să păstreze cu adevărat o distanță de siguranță, să se asigure că își țin câinele departe și să sune imediat la numărul de urgență”, a adăugat McKenzie.

"Nu încercați niciodată să puneți un șarpe înapoi în mare!"

Organizația a avertizat că șerpii de mare eșuați nu ar trebui să fie niciodată ridicați sau puși înapoi în ocean.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Dacă un șarpe de mare este aruncat pe plajă, înseamnă de obicei că este rău rănit și are nevoie de asistență.
„NU încercați să ridicați șarpele de mare și să-l puneți înapoi în ocean. Șerpii de mare sunt foarte veninoși și ar trebui să fie manipulați numai de profesioniști”, mai spun specialiștii.

„Nu mi-am dat seama că șerpii de mare pot să fie atât de mari! Sper să aibă un final fericit”, a scris un comentator pe Facebook.

„Sper cu adevărat că acest tip se va face bine și va fi eliberat înapoi în mare. Este atât de frumos”, a spus altcineva.


„Ce monstru. Sper că se redresează”, a scris un al treilea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si