Michael Packard este american și se afla la pescuit de homari, în marea de lângă Cape Cod, în Massachusetts, când a avut întâlnirea de neuitat cu o balenă cu cocoașă.

„Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că totul devenise complet negru”

O dimineață normală de pescuit, care a început în jurul orei 8, s-a transformat într-un eveniment cu totul neobișnuit. Deși ar fi putut fi o tragedie, modul în care povestește Michael stârnește și amuzament.

Bărbatul făcea scufundări pentru a smulge câțiva homari, când la 10 metri de fund, spune el că a simțit că a fost lovit ” de un camion de 100 de tone ”, potrivit  The Sun.

Dintr-o dată, am simțit împingere uriașă și următorul lucru pe care mi-l amintesc e că totul devenise complet negru ”, a spus acesta.

Citeste si: Masajul sub stropi de apă, terapie pe caniculă

Am simțit că mă pot mișca și am simțit balena încordându-și mușchii în gură.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La început a crezut că se află într-un mare rechin alb, dar nu simțea niciun dinte și nu avea răni evidente. Acesta fusese înghițit de o balenă. 

Citeste si: Record- cel mai lung sandviș din lume

Eram complet înăuntru, era complet negru. M-am gândit în sinea mea: Nu am cum să ies de aici. Am terminat, am murit.

Tot ce mă puteam gândi erau băieții mei – au 12 și 15 ani ”, a declarat Packard.

Deodată, balena a început să scuture din cap, astfel încât Packard să-și dea seama că animalului nu-i făcea plăcere să îl aibă în gură. În cele din urmă, după aproximativ 30-40 de secunde, Packard povestește că „ a văzut lumină și balena a început să-și scuture capul dintr-o parte în alta, iar următorul lucru pe care l-am știut a fost că sunt afară ”, a spus Packard.

Colegul său de echipaj l-a tras înapoi în barcă.

Apărând în emisiunea Jimmy Kimmel, Michael a glumit: „ Vreau să-i cer scuze balenei pentru că i-am ieșit în cale. Și nu o voi mai face niciodată!”

Balenele cu cocoașă Humpback pot crește până la 50 de picioare și cântăresc aproximativ 36 de tone.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si