Saman Kunan, scafandru profesionist al comandourilor Marinei thailandeze, a murit vineri, cand a ramas fara oxigen in grotele inundate din pestera unde sunt captivi cei 12 copii si antrenorul lor. Scafandrul ii aprovizionase pe copii cu rezerve de oxigen si se indrepta spre iesirea din grotele inundate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Dupa ce a livrat o rezerva de oxigen, pe drumul de intoarcere el insusi n-a mai avut destul oxigen", a anuntat viceguvernatorul provinciei Chiang Rai, Passakorn Boonyaluck. "Si-a pierdut cunostinta pe drumul de intoarcere, insotitorul sau in timpul scufundarii a incercat sa-l ajute si sa-l readuca la viata, dar manevrele lui au fost zadarnice", a precizat seful comandourilor Marinei, Passakorn Boonyaluck.

Moartea unui scafandru profesionist le ridica multe semne de intrebare specialistilor care se pregatesc sa ii scoata afara pe cei 12 copii si pe antrenorul lor.

Traseul de parcurs prin grotele inundate este de cateva ore, si chiar si cu masti de oxigen, pericolul este extrem de mare, in conditiile in care copiii sunt slabiti pentru ca nu au avut mancare timp de 9 zile. Insa vremea se inrautateste tot mai mult in regiune, iar ploile musonice nu se vor opri prea curand. Operatiunea de salvare a copiilor va continua, insa nu se stie care va fi decizia specialistilor despre felul in care vor fi scosi baietii aflati la cativa kilometri distanta de iesirea din pestera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si