Au fost scene desprinse din filme pe străzile localității Corunca din Mureș. Un bătrân în vârstă de 72 de ani a provocat un adevărat haos.

Omul a amenințat o femeie de 43 de ani și a agresat o alta, în vârstă de 74 de ani înainte ca oamenii legii să ajungă acolo.

Citește și: „Vor să mă omoare!” Doi polițiști din Câmpia Turzii, eroi pentru o femeie răpită în plină stradă! Au salvat-o în ultima clipă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

focuri de arma, scandal, politisti

Bătrânul agresiv a fost internat la psihiatrie 

Bărbatul a fost violent și cu polițiștii care au venit la fața locului, spre care a aruncat mai multe lucruri. S-a potolit doar după ce au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, care au tras asupra lui cu gloanțe de cauciuc. Bărbatul a fost ulterior imobilizat și transportat la spital, la secția de psihiatrie. 

„La data de 19 august 2024, în cursul dimineții, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Miercurea Nirajului au fost solicitați să intervină la un scandal aflat în desfășurare la un imobil din Corunca. La fata locului, s-a stabilit identitatea persoanei implicate, fiind vorba de un bărbat, de 72 de ani, din localitatea Corunca, care, la vederea echipajului, a început să se manifeste violent și să arunce cu diferite obiecte.
Având în vedere starea de agresivitate manifestată de cel în cauză, au fost executate 3 focuri de armă, cu alice de cauciuc, în zona membrelor inferioare, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș imobilizând bărbatul în cauză.

De asemenea, s-a mai constatat că, anterior intervenției organelor de poliție, acesta ar mai fi agresat o femeie, de 74 de ani și ar fi amenințat, cu acte de violențe, o altă femeie de 43 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, fiind internat la psihiatrie. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de lovire sau alte violențe și amenințare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest caz și luării măsurilor legale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Citește și: VIDEO Declarațiile tatălui șoferului decedat în drum spre BAC: ”Mai bine mă lua pe mine”. Tânărul avea 160 de km/h când a pierdut controlul volanului

focuri de arma, scandal, politisti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si