Un colecționar privat și-a dorit cu orice preț scheletul unui Tiranozaur Rex, așa că a participat la o licitație la Zurich, în Elveția. Nu mai puțin de 5,55 milioane de dolari a costat scheletul dinozaurului, însă, îngrijorările au început să apară imediat după achiziție.

Citește și: Un schelet complet de Tyrannosaurus Rex va fi scos la licitație

Modelul scos la licitație a fost vândut cu 5,55 milioane de dolari

Principala grijă a cumpărătorului rămas anonim este acum spațiul în care va expune fosila uriașă, care măsoară nu mai puțin de 12 metri lungime și 4 metri înălțime.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scheletul de Tiranozaur Rex este complet și conține, pe lângă craniu, aproape 300 de oase descoperite între anii 2008 și 2013, pe teritoriul a două state americane. Celelalte oase, necesare pentru a întregi fosila, sunt reproduceri întocmai cu originalul.

Tiranozaurul Rex este unul dintre cele mai mari carnivore de uscat care au existat în toate timpurile. Oamenii de știință au calculat că acesta a existat pe Pământ acum 65 de milioane de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si