Fragmentele umane au fost descoprite în urma unor săpături arheologice. Polițiștii din Drobeta Turnu Severin au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un schelet uman a fost descoperit în curtea unui muzeu din Mehedinți

”La data de 13 octombrie a.c., ora 13.15, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de către o femeie, de 45 de ani, despre faptul că, în timp ce se efectuau săpături arheologice în curtea unui muzeu, au fost descoperite fragmente osoase dintr-un schelet uman.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că angajaţi ai unei instituţii publice din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce efectuau săpături arheologice în curtea unui muzeu, au identificat, la o adâncime de 120 de centimetri, fragmente osoase dintr-un schelet uman”, transmite IPJ Mehedinţi.

Citeste si: O femeie din Pantelimon a murit după ce a fost înjunghiată de soțul ei. Băiețelul ei a sunat la 112

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fragmentele osoase au fost ridicate pentru a fi cercetate și pentru a se stabili cui aparțin.

Femeie dispărută din Argeș, găsită moartă într-un canal de irigații

Femeia dispărută avea 89 de ani și locuia în comuna Recea, Argeș.

Citeste si: Cadavrul unei femei a fost plimbat timp de două ore într-un geamantan

"Pentru căutări, au fost mobilizaţi poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti, ai Poliţiei Oraşului Costeşti, echipa canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, precum şi jandarmi şi pompieri argeşeni.

Din păcate, în urma căutărilor, femeia a fost găsită decedată, într-un canal de irigaţii dezafectat", precizează Poliţia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si