„Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane", a informat Poliţia din Bihor.

Citeste si: Caz în premieră în Ucraina. Un militar rus este anchetat pentru uciderea unui ucrainean

Cinform reprezentanţilor Inspectoratului Județean de Poliție, "poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată".

Surse apropiate anchetei: Bărbatul decedat a dispărut în urmă cu 27 de ani

Scheletul uman a fost transportat în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bihor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Guvernul ia măsuri împotriva majorărilor nejustificate de preţuri. Amenzi de până la 50.000 lei pentru speculă

Oamenii legii din Aleşd efectuează acum cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru identificarea persoanei decedate şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc decesul victimei.

Potrivit unor surse neoficiale din anchetă, se pare că scheletul ar fi al unui bărbat care a dispărut în urmă cu aproximativ 27 de ani.

Citeste si: Un muncitor român a fost rănit în timpul unor lucrări forestiere în Austria. Bărbatul a fost transportat la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si