UPDATE: Polițiștii au prins hoții în urma unor percheziții

În urma percheziţiilor efectuate de polițiștii bucureșteni, suspecţii au fost găsiţi şi duşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, printre care sume de bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi 2 autoturisme.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, Serviciului Acţiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliţiei Capitalei şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Știrea inițială

Jaful a avut loc în urmă cu o săptămână atunci când oamenii legii din Capitală au fost sesizați cu privire la acest jaf.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În seiful care ar fi fost furat dintr-o locuință din Sectorul 1 se afla suma uriașă de aproximativ 300.000 de euro.

Citeste si: Mesajul incredibil al unui elev de 15 ani pe care i l-a trimis mamei sale. Adolescentul s-a stins din viață într-o excursie în Europa

În această dimineață oamenii legii au percheziționat aproximativ 10 locuințe din Capitală, dar și din județul Ialomița, acolo de unde au ridicat mai multe probe.

Cine este vinovat de jaful din Capitală

În urma verificărilor realizate de oamenii legii de la serviciul de investigații criminale a reieșit că fapta ar fi fost comisă de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 53 de ani.

Totodată, potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii de la Antena 3, cei 3 bărbați au mai avut antecedente criminale în domeniul tâlhăriei.

Citeste si: Întâmplare comică în satul Drogu! Un tânăr a vrut să se facă traficant de droguri, dar a fost prins de la prima tranzacţie

Mai mult de atât, unul dintre bărbații suspectați de jaf a fost recent eliberat din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă pentru tentativă de omor.

Cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii de furt calificat. 

Citeste si: VIDEO| Imagini controversate de la malul mării. Un bărbat s-a spălat pe dinți lângă turiști: „Dă-ne drumul la apă până nu ne omoară ăsta toți peștii!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si