Senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă la vârsta de 45 de ani, a anunţat vineri Uniunea Salvaţi România (USR), prin intermediul unui comunicat de presă. Politicianul din Zalău era căsătorit și a fost membru în două comisii parlamentare.

Citeste si: Doliu în muzică. O cântăreață celebră a murit

Senatorul USR Cosmin-Cristian Viaşu a murit la 45 de ani

Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe. Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media. Cristian Viaşu avea 45 de ani şi era căsătorit. A fost un politician pentru care dialogul şi consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi sperăm că, în aceste clipe grele, cei apropiaţi vor găsi puterea de a trece împreună peste acest moment de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite USR.

Citeste si: Meat Loaf, celebrul cântăreț și actor american, a murit la vârsta de 74 de ani

„Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe", a transmis USR

[Sursa foto: Facebook ]

Potrivit paginii oficiale a Senatului, Cosmin Cristian Viașu a fost ales senator în circumscriptia electorala nr.33

Sălaj pe listele Alianţei USR PLUS.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Născut în 1976, Cosmin Cristian Viașu a urmat cursurile Liceului Teoretic din Zalău, după care a studiat Managementul Dezvoltarii Afacerilor la Universitatea Babeş-Bolyai, precum și Managementul la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice.

În actuala sesiune parlamentară, el a avut 35 de propuneri legislative initiate, dintre care 3 au fost promulgate legi.

Ultima postare pe Facebook a senatorului USR

Presa din Salaj informează că decesul lui Cosmin Cristian Viașu a intervenit noaptea trecută pe patul de spital.

"Cosmin Cristian Viașu a fost unul dintre politicienii noului val, care a intrat în politică în ultimii ani, având pe agendă motivarea de a schimba lucrurile în țară. A intrat în Parlamentul României ca senator de Sălaj din partea USR în urma alegerilor din 2020", scrie Graiul Salajului.

În urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook, senatorul scria despre greva din educație: ”Calitatea educației de care beneficiază copiii noștri se va reflecta în curând în societate. Și de ce calitate poate fi vorba când avem un buget alocat educației de numai 2,28% din PIB după ce ministrul Câmpeanu promisese 6%.

Această subfinanțare continuă, pe lângă nenumărate alte neajunsuri, a generat și greva de astăzi a profesorilor.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Da, veniturile lor sunt mici și asta îi demotivează din a-și face meseria cu dedicare. La fel de grav este că asta îi demotivează și pe studenții cei mai dotați să aleagă o carieră în învățământ.

Părinții sunt supuși unor eforturi materiale în a căuta alternative educaționale și astfel, în acest cerc vicios, cei care au cel mai mult de suferit sunt copiii noștri”.

Noaptea trecută, Cosmin Cristian Viașu a încetat din viață, la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si