După recoltarea probelor biologice, alcoolemia s-a arătat a fi de peste 5 la mie.

Citeste si: Un brăilean beat și cu permisul suspendat s-a dus la secția de Poliție să raporteze că a lovit o pasăre

„La data de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”,

anunță IPJ Sibiu.

Polițiștii rutieri au luat măsura reținerii conducătorului auto pentru 24 de ore.

Citeste si: Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a răsturnat, luni, cu autoturismul într-o râpă din localitatea Bârgăuani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul din Neamț, care consumase băuturi alcoolice, s-a răsturnat cu mașina într-o râpă.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 67 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Bârgăuani,  ar fi părăsit partea carosabilă  căzând într-o râpă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Citeste si:  Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

Bărbatul a fost transportat la spital, fiind rănit.

„La sosirea echipajului SMURD TIM, bărbatul era ieşit din autoturism. Victima a fost  preluată de echipajul SMURD  şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si