Șoferul a pierdut controlul direcției, mașina fiind străpunsă de balustrada metalică de pe marginea drumului. 

Bărbatul a adormit la volan

În urma accidentului, bărbatul s-a ales cu multiple traumatisme.

"În această dimineață, în jurul orei 7:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Craidorolț, județul Satu Mare.

Un autoturism în care se afla o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 30 ani, a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând în parapetul delimitator. În urma evenimentului conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturismul avariat. Către locul indicat, s-a deplasat de urgență un echipaj militar din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Citește și: Un vehicul militar a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A2. O persoană a fost transportată la spital

Sosiți la locul intervenției, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echipajului TIM prezent la locul evenimentului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale. Ulterior victima a fost  transportată la Spitalul Județean Satu Mare, cu politraumatisme dar în stare de conștiență", au transmis reprezentanți ISU Sat Mare.

Un vehicul militar a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A2. O persoană a fost transportată la spital

Sâmbătă după-amiază, un vehicul militar a fost implicat într-un accident rutier, pe Centura Capitalei. În carambol au fost implicate cinci mașini. Un autovehicul a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu o autospecială militară.

Citește și: Un șofer a fost depistat de polițiști în timp ce conducea cu aproape 200 km/h, în Tulcea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecţie cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier între mai multe autovehicule, printre care şi un vehicul militar.

Citește și: Traficul rutier a fost blocat în Slatina după ce un șofer a intrat cu autoturismul într-un parapet

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, care au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe acelaşi sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus”, informează Poliţia judeţeană Ilfov.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest

O persoană a fost rănită, fiind transportată de un echipaj medical la un spital din Bucureşti.

Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost unul negativ.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Opt persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în Mehedinți

„Poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si