Accidentul a avut loc acum 2 seri, pe deja infamul Drum National 1, in zona Otopeni. Cel care a surprins imaginile povesteste pe Internet ca a observat o masina venind foarte puternic din spate si a mai apucat doar sa ridice piciorul de pe acceleratie. Ce urmeaza este socant.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Lovitura este atat de puternica incat automobilul se urca, efectiv, pe parapetele din beton. Inertia intoarce masina la 180 de grade si o arunca in decor. Cu siguranta cei prin fata carora zboara masina si-au vazut moartea cu ochii.

DAAN: PARAPETELE CARE A SALVAT VIETI

Atat soferul din masina caruia se filmeaza cat si ceilalti martori trag pe dreapta. Coboara pentru a vedea daca exista raniti. O tanara sta ghemuita langa automobilul distrus aproape complet. Este intr-o evidenta stare de soc, asa ca o alta femeie incearca sa o linisteasca. Salvarea ei, dar si al soferului teribilist, a fost parapetele din beton, fara de care masina ar fi intrat pe contrasens, iar urmarile puteau fi dezastruoase.

Autorul filmarii spune ca soferul nu avea mai mult de 20 de ani, iar asta poate explica lipsa de experienta. Din pacate, a fost combinata si cu viteza exagerata, bruscarea volanului, totul pe o o sosea extrem de alunecoasa, specifica iernii, de altfel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si