Scenele au fost surprinse pe o stradă aflată la câteva minute distanță de centrul orașului Sibiu. Pe imagini se observă cum șoferul circulă cu viteză și deodată lovește o mașină. Dar își continuă cursa ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Citește și: Accident rutier la Sibiu: trei mașini și o motocicletă au fost implicate

Șoferul a abandonat mașina într-o parcare 

Șoferul apasă pedala de accelerație   pe o stradă cu sens interzis și lovește alte patru autoturisme. În urma impactului, acestea se izbesc de gard și de alte vehicule parcate în zonă. În cele din urmă, bărbatul aflat la volan a abandonat mașina într-o parcare din zonă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Rezultatul expertizei în cazul tinerei care a murit într-un accident provocat în parcarea unui mall. Șoferul avea o viteză imensă și nu a frânat deloc

Alertați de zgomotul puternic, proprietarii mașinilor parcate au ieșit să vadă ce s-a întâmplat. Acela a fost momentul când au fost observat că autovehiculele au fost avariate. Proprietarii mașinilor au depus plângere la Poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si