Șoferul din Moldova a povestit pe rețelele de socializare pățania sa pentru ca alți șoferi să tragă învățăminte din experiența lui și să nu-i urmeze exemplul.

Citeste si: Un bărbat din Botoșani şi-a dat foc la casă, apoi a sunat pompierii să vină să o stingă. Care a fost motivul gestului său

Bărbatul se afla cu autoturismul personal în Austria, acolo unde a intrat să alimenteze la o benzinărie numită Oldtimer, din localitatea Oed-Ohling, situată în apropiere de autostrada A1, între Linz şi Sankt-Polten.

Acesta a alimentat, a plătit carburantul pus în rezervor, însă după ce a plătit la casă nu a mutat autoturismul, ci a lăsat-o parcată în fața pompei timp de 40 de minute, conform jurnaliștilor de la  ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul a primit amenda la adresa din Germania

Moldoveanul nu oferă însă vreo explicaţie pentru gestul său, doar că menționează că după câteva zile s-a trezit cu o amendă, la adresa sa din Germania. Stația de alimentare peco i-a expediat nota de plată pentru parcarea ilegală, în valoare de 205.10 euro, din care 5.10 euro reprezintă costul de identificare a proprietarului şi adresei, iar cei 200 euro reprezintă amenda propriu-zisă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un român s-a ales cu piciorul rupt în Italia după un incident banal. Bărbatul a refuzat să-i ofere o țigară unui om al străzii

Reprezentanții stației peco i-au trimis nota de plată, o imagine printată în care este surprinsă maşina lăsată la pompa lor şi o chitanţă pentru plata directă la bancă. Şoferul care a primit amenda întreba alţi conaţionali dacă ar fi cazul să achite amenda sau nu.

Toţi ceilalţi conaţionali care sunt stabiliţi în Germania, care i-au oferit un răspuns public, l-au îndemnat să achite neîntârziat, asumându-şi propria faptă şi să nu mai repete asemenea gesturi niciodată.

Citeste si: La un pas de o tragedie în Timiș: Un copil de trei ani a fost transportat la spital după ce a fost rănit cu bucăți de cherestea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si