Urmărire în trafic, în Suceava, sâmbătă noaptea, după ce un tânăr de 21 de ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. După ce au plecat pe urmele lui, tânărul s-a izbit cu autoturismul într-un podeț de beton. Șoferul era atât de beat, încât fost nevoit să fie scos din mașină de către polițiști. Incidentele s-au petrecut pe DN 29 A, pe raza Şerbăneşti, comuna Zvoriştea din judeţul Suceava, la  ora 01:10.

  Citește și: Accident teribil. Un bărbat a fost rănit, după ce a fost prins sub un tractor, chiar sub privirile celor doi copii

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor agenţilor de poliţie şi şi-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliţie, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. După aproximativ un kilometru, la intrarea în localitatea Şerbăneşti, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile şi a acroşat un podeţ de beton.

Citește și: Dosar penal pentru un polițist din Satu Mare. Agentul a fost prins băut și drogat la volan

Imediat după impact, la faţa locului a ajuns şi cea dea doua patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, poliţiştii procedând la extragerea din autoturism a conducătorului auto, care se afla în vizibilă stare de ebrietate. Cu această ocazie s-a constatat faptul că acesta se afla singur în autoturism, după extragerea din autoturism, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul este un bărbat de 21 ani, din comuna Zvoriştea, judeţul Suceava”

, informează, duminică, oficialii Poliţiei judeţene Suceava. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 1, județul Prahova

Accident teribil. Un bărbat a fost rănit, după ce a fost prins sub un tractor, chiar sub privirile celor doi copii

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă în Hunedoara, după ce un bărbat a fost prins sub un tractor pe un teren agricol. 

Un elicopter SMURD a intervenit pentru salvarea unui bărbat, care a fost prins sub un utilaj agricol, chiar sub privirile copiilor. Bărbatul are vârsta de 39 de ani, iar accidentul s-a petrecut în satul Socet din Hunedoara.  

„Pe lângă tractor se aflau cei doi copii ai săi.  Cel mai mare, în vârstă de 13 ani, a sunat la 112”, potrivit ISU Hunedoara. 

Citește și:  O femeie de 42 de ani a murit după ce a fost călcată, în propria curte, de un utilaj condus de soțul său

„Apelul la 112, transmis de un apropiat, anunţa că rănile sunt grave, astfel că a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, de la Arad”, potrivit ISU Hunedoara. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La locul accidentului s-a deplasat de urgenţă o echipă a Detaşamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.   

Citește și:  Accident cumplit în Fălticeni. Un bărbat a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si