Close sidebar
Close sidebar

Un șofer a lovit un pieton și a fugit. După câteva minute s-a întors la locul accidentului și a luat victima la bătaie

Un incident șocant a avut loc pe o șosea din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Un șofer de 38 de ani a fugit după ce a lovit un pieton și, ca și cum nu era de ajuns, la scurt timp a revenit și l-a luat la bătaie.

Laura Macovei,

Un șofer a lovit un pieton, iar apoi s-a întors și l-a luat la bătaie

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pietonul care nu a scăpat doar cu câteva lovituri este un tânăr de 27 de ani. Șoferul, care inițial a dat peste el, apoi a părăsit locul faptei și s-a întors ulterior pentru a bate din nou victima, a fugit de la locul accidentului. 

Șoferul este căutat de autorități

În urma incidentelor, victima a fost transportată la spital, iar vinovatul este căutat de autorități.

Citeste si: Un nou episod în scandalul polițiștilor bătuți la o înmormântare din Târgoviște. Cei 8 inculpați au scăpat de "cătușe"

El va fi cercetat pentru următoarele infracțiuni: vătămare corporală din culpă, părăsirea loculului accidentului, respectiv loviri sau alte violențe.

Doi bărbați au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o camionetă

Doi bărbați de 38 și 45 de ani au murit într-un accident, marți după-amiază, pe o stradă care leagă Geoagiu și Orăștie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Impact mortal pentru doi bărbați aflați într-un autoturism. Aceștia și-au pierdut viața pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de o camionetă.

Citeste si: EXCLUSIV| Centura de siguranță i-a salvat viața într-un accident rutier: „Mașina s-a înfipt direct într-un stâlp de beton!”

Coliziunea frontală nu i-a mai putut salva.

"În urma accidentului rutier a rezultat  decesul conducătorului auto  în vârstă de 38 de ani şi a pasagerului de pe locul din dreapta- faţă al autoturismului condus de acesta, un bărbat în vârstă de de 45 de ani, din municipiul Petroşani" , a precizat IPJ Hunedoara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI