Medicii cred că victima ar fi suferit un infarct în timp ce conducea. Alături de bărbatul care și-a pierdut viața se mai afla un bărbat în vârstă de 70 de ani. Acesta a scăpat nevătămat, dar a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale. „Din primele date se pare că persoana decedată a suferit un infarct la volan şi a pierdut controlul maşinii. Pacientul nu prezenta leziuni evidente care să-i cauzeze decesul.

Din ceea ce declară pasagerul din maşină, victima s-ar fi plâns de dureri în piept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În ciuda eforturilor depuse de echipajul Ambulanţei Orăștie pentru resuscitarea bărbatului de 63 de ani, acesta nu şi-a revenit şi a fost declarat decedat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si