Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arad, accidentul a avut loc pe Autostrada A1, pe segmentul Timisoara- Arad, in zona localitatii Ortisoara, fiind implicat un autoturism.
 
Soferul ar fi pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila, intrand intr-un parapet marginal.
 
In urma impactului, un barbat din masina a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite si preluate de echipaje medicale.
in zona a fost solicitat si un elicopter SMURD. 
 
Circulatia rutiera a fost oprita de autoritati aproximativ o ora, pentru efectuarea cercetarilor, timp in care s-a format o coloana de masini pe cinci kilometri spre Arad.
 
Masina implicata in accident facea parte dintr-un grup de mai multe autoturisme care se deplasau la Arad pentru o expozitie.
 
Unul dintre raniti a afirmat ca ar fi facut pana si din acest motiv soferul a pierdut controlul volanului.
 
soferul masinii implicate in accident avea 18 ani si, din primele date, rezulta ca se deplasa, impreuna cu mai multi prieteni, la un concurs automobilistic in Arad. A circulat cu viteza prea mare, iar masina s-a rasturnat dupa ce a lovit parapetul.
 
 
Potrivit politistilor, soferul decedat in accidentul de pe autostrada Timisoara -Arad avea varsta de 18 ani. Din primele informatii se pare ca acesta se deplasa, in cadrul unui grup de autoturisme, spre Arad, unde este programat un concurs automobilistic.
 
De asemenea, spun politistii, se pare ca din cauza vitezei excesive, masina a parasit partea carosabila, a rupt parapetul de protectie si s-a rasturnat in sant.
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si