Accident tragic pe un drum din Câmpulung Moldovenesc. Un TIR și un autoturism s-au ciocnit, iar șoferul autoturismului a decedat.

Citeste si: Mama gemenilor căzuți de la etajul 10 a fost condamnată cu suspendare. Iată câți ani de pedeapsă a primit

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Șoferul autoturismului care a rămas încarcerat avea 26 de ani.

Citeste si: Două tramvaie s-au ciocnit vineri seara în București. Trei pasageri au fost răniți

Două tramvaie s-au ciocnit, iar trei pasageri au fost răniți

Trei persoane au fost rănite și au nevoie de asitență medicală după ce două tramvaie ale STB s-au ciocnit vineri seară pe Șoseaua Giurgiului, la stația Cimitirul Evreiesc, anunță ISU B-If.

Citeste si:  Moartea suspectă a unui român. A plecat cu autocarul spre Anglia, i s-a făcut rău în Ungaria și apoi a dispărut

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma tamponării au rezultat trei victime, două femei care au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni și un bărbat care a refuzat transportul la spital.

Citeste si:  Două tramvaie s-au ciocnit la Craiova

Potrivit autorităților, pentru gestionarea situației de urgență au fost solicitate  două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), un moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori.

Citeste si: Ajuns cu mașina într-un pârâu, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Ajuns cu mașina într-un pârâu, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Un tânăr de 19 ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu, în afara localității Borlova.

Tragedie în Caraș Severin. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce a căzut cu autoturismul într-un pârâu și a rămas blocat în mașină.

Citeste si:  VIDEO Două avioane s-au prăbușit după ce s-au ciocnit în aer. Piloții au murit pe loc

Acesta se deplasa dinspre stațiunea Muntele Mic către Borlova, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului. Conducătorul auto a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce a dus la acest accident.

Citeste si:  Un elicopter SMURD intervine la un accident rutier soldat cu patru victime

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si