Un accident s-a petrecut pe data de 20 mai, în orașul Novaci, din județul Gorj. Un polițist a fost acroșat și a căzut pe partea carosabilă. Șoferul a părăsit locul faptei, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Citeste si: VIDEO| Accident grav în Neamț, soldat cu un mort

Bărbatul, de 41 de ani, a fost prins a doua zi și s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar în aceeași zi, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si: Un bărbat a fost lovit mortal de tren

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Citeste si: Un șofer s-a răsturnat cu mașina. Acesta avea o alcoolemie record

Un șofer a fost găsit cu o alcoolemie record

Un accident de circulație s-a petrecut pe data de 18 mai pe Drumul Național 15C. În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia l-au găsit pe șofer cu o alcoolemie record.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Bodeşti, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15C, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat“, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ.

Citeste si:  Un șofer a fost prins băut, fără permis, într-o mașină neînmatriculată și cu număr fals

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost rănit și a fost transportat la  Spitului Județean din Neamț.
În acest caz, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier. Şoferul în culpă a devenit pieton pentru o lungă perioadă, carnetul urmând a fi anulat. 

Citeste si: Patru persoane au fost rănite în urma unui accident din Botoșani

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si