Poliția din Brașov a fost alertată vineri, 2 iulie, cu privire la faptul că două mașini s-au șicanat în trafic, pe drumul către Bran, iar unul dintre șoferi a scos o armă.

Un șofer a scos o armă pe geamul mașinii

”La data de 02 iulie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe tronsonul de drum cuprins între municipiul Braşov şi Staţiunea Bran din judeţul Braşov ar fi avut loc o şicanare în trafic între două autovehicule, iar

unul dintre cei doi conducători auto ar fi scos pe geamul autovehiculului, un obiect, ce ar fi prezentat caracteristicile unei arme. În urma sesizării au fost instituite filtre rutiere formate din poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, Poliţiei Staţiunii Bran şi Poliţiei Oraşului Zărneşti, în vederea depistării şi identificării persoanei în cauză”, a transmis, vineri seară, IPJ Braşov.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost lăsat inconştient pe trotuar în urma unei altercaţii în trafic

Arma bărbatului era o replică de airsoft

Din fericire, poliţiştii au depistat şi identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani din oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, iar asupra acestuia a fost găsită o replică de armă de tip airsof t.

Pistolul era o replică de airsoft[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Verificare rovinietă: Cum poţi verifica online dacă ţi-a expirat rovinieta?

Cei doi șoferi au fost reținuți de către poliție

”Persoanele implicate sunt în custodia poliţiştilor în vederea audierii, stabilirii şi clarificării stării de fapt şi dispunerea măsurilor legale”, au mai precizat polişiştii.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si