Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, miercuri seara, că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de o mașină.

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, reiese că fapta a fost comisă cu intenție, astfel încât cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri, informează, joi, Poliția Capitalei.

Citeste si: Accident mortal pe DN1, joi dimineața. O femeie a intrat cu mașina într-un stâlp

EXCLUSIV! Declarațiile victimei: „Eu nu am crezut că o să intre în mine”

Bărbatul lovit de mașină a acceptat să vorbească pentru Știrile Kanal D. Victima spune că șoferul care l-a lovit intenționat cu autoturismul nu a vrut să achite suma cerută de angajații spălătoriei, moment în care a devenit recalcitrant. Bărbatul lovit spune că, inițial, după ce ar fi provocat scandalul, agresorul a plecat de la spălătorie. După câteva minute, șoferul a revenit în zonă, acela fiind momentul în care l-a lovit brutal pe angajatul spălătoriei.

VIDEO- EXCLUSIV Știrile Kanal D! Urmărește declarațiile date de angajatul care a fost lovit intenționat cu mașina:

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul violent a fost identificat

„Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Citeste si: Accident grav în Constanța: O femeie se află în stare gravă la spital

Ce s-a întâmplat de fapt în parcarea mall-ului

Din primele informații, un bărbat și-a lăsat mașina la curățat, în spălătoria aflată în curtea mall-ului. Martorii spun că, atunci când a revenit, șoferul a refuzat să achite suma cerută de spălătorie.

Mai mult, șoferul furios a plecat în trombă și l-a lovit în plin pe unul dintre angajații spălătoriei.

Agresorul a fugit și abandonat mașina într-o parcare din apropierea Mall Vitan. El a fost identificat și este căutat de polițiști.

Citeste si: Cel puțin 10 pacienți COVID-19 au murit într-un incendiu, în Macedonia de Nord

VIDEO- Imagini de pe camerele de supraveghere

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si