Camerele de supraveghere au surpins momentul în care, în intersecția străzilor Episcop Roman Ciorogariu și Szigligeti Ede, două autoturisme se ciocnesc, iar unul dintre ele ricoșează în zidul Pizzeriei Due Fratelli, iar apoi intră în terasa dedicată angajaților. Reacția rapidă a celor doi tineri a fost cea care i-a salvat, altfel aceștia riscând să fie prinși sub autoturismul scăpat de sub control.

Citeste si: Tragedie în Neamţ: Patru tineri au murit după ce au intrat cu maşina sub un TIR parcat

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă accidentul putea avea un final tragic pentru cei doi tineri sau pentru clienții care se aflau pe terasa pizzeriei.

„Acest inconștient putea să realizeze un dezastru în urma sa! Mi-aș fi dorit să nu fi primit permisul în viața lui, putea să ne nenorocească! Acum realizez, când am văzut filmarea, că puteai să îmi distrugi toate visele și familia, pentru viteza cu care ai intrat în acel zid…inconstientule…!”, a fost mesajul transmis de unul dintre cei doi tineri aflați pe terasă.

Sursa: bihon.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si