Close sidebar
Close sidebar

Un șofer a vrut să evite radarul și a intrat în mașina poliției

Doi polițiști au fost răniți într-un accident produs pe DN 10, localitatea Măgura, Buzău, după ce un autoturism a intrat în mașina lor.

Diana Puiu,

Un șofer a vrut să evite radarul și a intrat în mașina poliției

[Sursa foto: cronicaromana.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc pe DN 10, localitatea Măgura, Buzău. Bărbatul care era la volanul autoturismului a derapat în momentul în care a frânat brusc. Acesta a crezut că mașina de poliție este echipată cu radar.

Citeste si: VIDEO Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR

Din primele informații de la fața locului reiese că a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un șofer de 52 de ani care conducea un autoturism.
Șoferul dubei s-ar fi speriat când a văzut mașina de poliție și a frânat, dar a derapat. Doi polițiști, unul de 34 de ani, altul de 44 de ani, au fost răniți. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Citeste si: Șofer lăsat fără carnet pentru viteză excesivă, prins cu 190 km/h după câteva ore

Un șofer a fost lăsat fără carnet pentru viteză excesivă

Un șofer de 27 de ani a fost depistat duminică, 21 august, pe DN 2-3 85, în localitatea Dumbrava, Bacău, cu o viteză de 114 km/h.  La scurt timp de sancțiune și privat de dreptul  de a mai conduce 90 de zile, a fost din nou prins la volan, cu o viteză mult mai mare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si:  Viteză năucitoare înregistrată de un radar pe autostradă, între Râmnicu Vâlcea şi Deva. Șoferul a fost prins cu o viteză de 243 km/h

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Citeste si:  Doi jandarmi au ajuns la spital după ce au fost bătuți de un grup de tineri

La scurt timp, în afara localității Dumbrava, tânărul a fost din nou depistat la volanul autoturismului circulând cu viteza de 190 de km/h” , spun reprezentanții IPJ Bacău.
Tânărul s-a ales cu o amendă de 2.175 de lei și permisul suspendat pentru încă 4 luni.

Citeste si:  Un bărbat de 67 de ani din Focșani a fost prins de două ori beat la volan în aceeași zi

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI