Au apărut imagini incredibile cu un șofer care a rămas suspendat pe un pod din Maramureș. El nu avea permis și încerca să scape de polițiști.

Șoferul nu avea permis de conducere

Accidentul a avut loc duminică seară, la zece metri deasupra albiei Someșului.

Conform informațiilor transmise de  IPJ Maramureș, șoferul autoturismului a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție în localitatea Hideaga.

În momentul în care polițistul s-a dus spre autoturism, șoferul a demarat în trombă.

În autoturism era și o tânără în vârstă de 21 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Urmărirea a continuat pe o distanţă de aproximativ 30 de kilometri.

Citeste si: Trupul unui bărbat a fost găsit pe malul lacului Izvorul Muntelui

Mașina bărbatului a rămas suspendată pe un pod

Ajuns în dreptul unu pod aflat în construcţie, şoferul nu a stat prea mult pe gânduri şi a înaintat, însă a rămas suspendat.

Înainte de a intra pe pod, pasagera de 21 de ani a sărit din autoturism. Aceasta a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi a fost transportată la spitalul din Baia Mare. Din fericire, rănile suferite nu au fost grave.

De cealaltă parte, șoferul a fost identificat de polițiști. Este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat și-a răpit fosta concubină și fiica din mașina actualului ei partener

Accident grav în județul Bacău: Doi morți și doi răniți, după ce o mașină a lovit un cap de pod

Accidentul a avut loc pe DN 2G Bacău-Moinești, în localitatea Ardeoani, județul Bacău, transmite Centrul INFOTRAFIC. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a lovit violent un cap de pod.

În urma accidentului, șoferul și un pasager au murit, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale, anunță autoritățile.

Citeste si: VIDEO| Imaginile inconștienței: copii trași cu sania de un microbuz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si