Vasluianul în vârstă de 44 de ani se afla băut la volanul mașinii sale în momentul în care a fost oprit de către un echipaj de poliție și unul dintre colegi i-a prezentat bărbatului aparatul etilotest, moment în care, șoferul băut a devenit extrem de recalcitrant și a pornit cu mașina de pe loc, lovindu-i pe polițiști.

Vasluianul băut a călcat cu mașina un polițist

Astfel, bărbatul de 44 de ani l-a lovit la cot de stâlpul maşinii pe unul dintre polițiști, iar pe cel de-al doilea polițist aflat în proximitatea maşinii a fost luat din plin pe capotă şi ulterior călcat cu roata pe picior. Vasluianul  a fugit de la locul faptei. În prezent, cei doi polițiști se află la Spitalul municipal Huşi, pentru investigaţii medicale.

Citeste si: Șofer, găsit mort în râul Olt. A rămas blocat în mașină, la 10 metri adâncime sub apă

”În această seară colegii noştri din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi au oprit pentru control un autorism marca Mercedes-Benz. În momentul în care unul dintre colegi s-a prezentat lângă conducătorul auto cu aparatul etilotest, şoferul a devenit recalcitrant lovindu-l pe poliţist după care a demarat în trombă. În momentul demarajului, unul dintre colegii noştri a încercat să-i tragă cheile din contact, acesta fiind lovit la cot de stâlpul maşinii, în timp ce celălalt coleg aflat în proximitatea maşinii a fost luat din plin pe capotă şi ulterior călcat cu roata pe picior”, a transmis, luni seară, Sindicatul Europol.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Caz șocant la Vaslui[Sursa foto: PixaBay]

Bărbatul a fost prins și încătușat

Poliţiştii anunţă că imediat a fost declanşată acţiunea "NĂVODUL", autoturismul a fost găsit în mai puţin de 30 de minute într-o parcare din Huşi, iar şoferul a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei.

Citeste si: VIDEO- Caz șocant în Botoșani: o copilă de 12 ani, salvată din mâinile asistenților maternali care o agresau

Acestea sunt riscurile la care sunt supuşi poliţiştii în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Colegii noştri au fost transportaţi al spitalul din Huşi, suferind mai multe leziuni, aflându-se la acest moment în afara oricărui pericol”, au mai precizat sindicaliştii.

Șoferul s-a ales cu dosar penal

Ministerul Afacerilor Interne precizează că a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si