Accident pe un drum din Bistrița-Năsăud, după ce un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat, vineri de dimineață, pe șosea. Oamenii legii au identificat șoferul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se afla sub influența alcoolului.

Autocamionul era încărcat cu bere și s-a răsturnat pe raza localității Chiraleș din județul Bistrița-Năsăud.

Citește și: Un tânăr fără permis și sub influența băuturilor alcoolice a avariat două autoturisme în Maramureș

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Judeţean 151, în Chiraleş. Din primele informaţii, un autotren condus de un bărbat de 43 de ani, din Miercurea Ciuc, a părăsit partea carosabilă, unde s-a răsturnat. În urma evenimentului, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Citește și: O persoană a decedat după ce un autotren a provocat un accident rutier pe A1

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliţiştii au dispus testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul fiind pozitiv în cazul consumului de alcool, fiind indicată valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Cine este Ciprian, bărbatul care a fost călcat de TIR alături de fiii săi. Bărbatul și-a văzut copilașul murind: „Aveți sus un îngeraș păzitor”

Şoferul va fi cercetat în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

Un tânăr fără permis și sub influența băuturilor alcoolice a avariat două autoturisme

Un șofer a părăsit partea carosabilă, a distrus poarta din oţel a unei gospodării, a avariat două autoturisme parcate în afara şoselei, apoi s-a răsturnat pe plafon.

După ce a provocat accidentul,  tânărul a sunat la 112, dar nu a așteptat autoritățile, ci a plecat spre spitalul din Borșa.

Citește și: VIDEO- Șofer prins la volan beat, pe străzile din Tulcea. A reușit să scape de dosar penal și a primit chiar și permisul înapoi

Mama acestuia a aflat de la el ce s-a întâmplat şi îngrijorată a cerut ajutorul poliţiei, dar fără a putea preciza unde s-a produs accidentul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Poliţiştii au mers la spital unde l-au găsit pe borşean. În urma cercetărilor s-a stabilit că  nu posedă permis de conducere  de nicio categorie, ba mai mult, testat fiind aparatul a indicat 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Ciocnire violentă pe DN2. Au fost înregistrate cinci victime

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi distrugere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si