Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava a anunțat duminică faptul că polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava au fost redirecționați către un ofițer de serviciu, unde un autotursm bloca o bandă de circulație.

Citește și: EXCLUSIV: Șoferița din Iași care a omorât patru oameni cere strămutarea procesului

„La faţa locului a fost identificat autoturismul care prezenta avarii în partea din faţă, ca urmare a intrării în coliziune cu gardul unui imobil.

Conducătorul autoturismului nu se afla la faţa locului. Au fost constituite în regim de urgenţă mai multe echipe de cercetare şi în jurul orelor 20.45 a fost identificat un bărbat de 25 ani din municipiul Suceava, care a recunoscut faptul că el a condus autoturismul respectiv, fiind singur în autoturism”, a transmis IPJ Suceava.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un autocar s-a răsturnat în Ialomița: mai mulți pasageri au suferit atacuri de panică

Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, valoarea fiind de 0.87 mg./l pur alcool în aerul expirat. Acesta avea permisul anulat.
„În continuare, acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, Secţia UPU, unde, în prezenţa medicului de gardă i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, acesta refuzând-o ulterior pe cea de-a doua.


De asemenea, la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, acesta a fost testat cu aparatul Drug Test Drugger 5000 şi a rezultat pozitiv la consumul de metamfetamină, însă şoferul a refuzat recoltării de probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în corp de substanţe psihoactive”, a precizat sursa citată.

Citește și: Două persoane au fost grav rănite în urma unei coliziuni între două TIR-uri

 Șoferița din Iași care a omorât patru oameni cere strămutarea procesului

Șoferița din Iași care anul trecut a omorât patru oameni pe o stradă din oraș, după ce s-a urcat beată la volan cere strămutarea procesului.  Şoferiţa care a ucis anul trecut patru muncitori  şi a rănit alţi trei în timp ce gonea cu maşina, băută fiind pe o stradă din Iaşi a fost inițial, imediat după accident arestată preventiv pentru 30 de zile. Acum, ea cere strămutarea procesului. Avocatul Adrian Cuculis a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre dosarul inculpatei.

Citește și: O rețea de trafic de droguri din Ardeal a fost destructurată de polițiștii din Iași

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Soferița criminală din Iași face o mișcare de ultim moment și cere strămutarea dosarului de la Iași! Deși trimisă în judecată pentru 4 crime( omor calificat), plus probleme serioase de alcoolemie, inculpata Ghervase arată aceeași sfidare pentru familiile victimelor prezente în sala de judecată și, mai cu seamă, în momentul prezentării cererii de strămutare a dosarului din Iași către Tribunalul Vaslui”, a precizat Adrian Cuculis. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si