Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, soferul a devenit agresiv in momentul in care a fost imobilizat de catre politisti la Spitalul de Urgenta Barlad pentru a i se recolta probe de sange, dupa ce a provocat un accident pe o strada din Barlad.

Barbatul a lovit cu masina mai multe autoturisme parcate pe o strada din oras, iar, in urma unei sesizari facute la 112 de catre un martor, o patrula de politie a ajuns la locul accidentului, constatand ca soferul era baut.



In momentul in care i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul etilotest, barbatul a devenit agresiv, astfel ca politisti l-au incatusat pentru a-l transporta la spital, unde sa-i fie recoltate probe de sange.

”La unitatea medicala, soferul s-a manifestat din nou agresiv, refuzand sa i se recolteze probe biologice de sange. in consecinta, barbatul a fost imobilizat si supus procedurii de recoltare. in acel moment, soferul l-a lovit cu piciorul de politist, iar acesta s-a dezechilibrat si a cazut ”, a declarat, luni, pentru News.ro responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

In urma loviturii, politistul si-a fracturat antebratul si a facut o entorsa la un picior, el depunand ulterior la Parchetul Judecatoriei Barlad o plangere pentru ultraj impotriva soferului.

De asemenea, politistii au intocmit dosar penal pe numele barbatului de 60 de ani pentru refuz de recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.     
 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si