Un șofer beat a ajuns cu mașina direct în râul Dâmbovița, după ce a consumat o cantitate mare de alcool. Totul s-a întâmplat pe Splaiul Independenței din București, în fața Curții de Apel București.

Șoferul era singur în mașină la acel moment și a reușit să iasă singur din autoturism. 

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.83 mg/l. Traficul rutier este restricționat pe Splaiul Independentei, banda 3 de circulație, sensul dinspre Piața Națiunile Unite către Piața Unirii, scrie Digi24.

Citește și: O șoferiță a rupt un gard și stâlpii cu mașina, în Bistrița, iar apoi a fost consolată de iubitul ei cu o îmbrățișare și un sărut. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere

O șoferiță a rupt un gard și stâlpii cu mașina, în Bistrița

Imagini incredibile, surprinse de camerele de supraveghere în Bistrița. O șoferiță a fost sărutată și îmbrățișată, după ce a rupt și trecut printr-un gard și a rupt inclusiv niște stâlpi cu mașina pe care o conducea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 5:30, în zona Subcetate, și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum o mașină vine pe carosabil cu viteză, intră în curtea unei case, trece prin gard și rupe stâlpii.

Din autoturism coboară o tânără care se afla la volan și care nu a pățit nimic, potrivit  observatornews.ro

Citește și:  Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident pe DN 7

În mașina care a provocat dezastrul se mai aflau doi tineri, dintre care unul era iubitul tinerei. Tânărul și-a pus mâinile în cap, și, pentru că totul s-a terminat cu bine și fără victime, acesta își sărută iubita, o îmbrățișează și încearcă să o liniștească.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si