Accidentul rutier a avut loc pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Roman. Bărbatul a găsit mașina neasigurată şi cu cheile în habitaclul interior. 

Un șofer beat a provocat un accident în municipiul Roman

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 53 ani, din Bâra, ar fi condus un autovehicul pe strada Ştefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac, rezultând autoaccidentarea conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Citește și: Accident rutier în județul Mureș: un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Bărbatul a găsit mașina parcată, neasigurată şi cu cheile în habitaclul interior. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă. 

Un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, luni, 10 aprilie, în jurul orei 16.00, în localitatea Sânvăsii, comuna Gălești.

Citește și: Un cunoscut fotomodel din România a rămas fără mașină în urma unui accident rutier: ”Nu a fost vina mea”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La locul accidentului au intervenit pompierii Stației Miercurea Nirajului, însoțiți de o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Citește și: Accident grav în Capitală. Mai multe persoane au fost rănite

”În accident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat sub tensiune.

Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a fost preluat și asistat medical la fața locului de echipajul medical SMURD, suferind leziuni minore”, a informat ISU Mureș.

Citește și: El este Alexandru- tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu. S-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii

La locul accidentului a fost chemat și un echipaj din partea distribuitorului de energie electrică, pentru îndepărtarea avariei produse. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si