Incident comic, în orașul Springfield. Un șofer beat, prins când a depășit cu viteză, și-a pus câinele la volan, iar el s-a mutat pe scaunul din dreapta. Bărbatul le-a spus autorităților că nu el se afla la volan în timpul depășirii.

Citește și: Un șofer cu o alcoolemie record a distrus două mașini parcate

Ofițerul de poliție l-a văzut pe bărbat în momentul în care și-a mutat animalul de companie de pe un scaun pe altul.

Bărbatul a fost oprit de polițiști și a fost arestat. El a fost dus la spital și acum se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv conducerea unei mașini sub influența alcoolului sau a drogurilor. 

Citește și: O mașină Google a fost lovită de tren în Mehedinți. Șoferul a suferit răni ușoare

Un șofer cu o alcoolemie record a distrus două mașini parcate

Un bărbat de 49 de ani este cercetat penal după ce a condus sub influența alcoolului și a creat pagube. Un bărbat  în vârstă de 49 de ani este cercetat penal după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a distrus două mașini parcate, potrivit Observatorul Prahova. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a fost prins beat la volan, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. El avea alcoolemie de 2,74 g/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Mizil, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, au fost sesizați marți, 9 mai în jurul orei 11.30 de către un conducător auto despre faptul că pe o stradă din oraș s-ar fi produs un accident rutier.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani care se afla la volanul unui autoturism ce prezenta mai multe avarii.

Citește și: Accident grav între cinci autoturisme. O persoană și-a pierdut viața

Din primele verificări a reieșit faptul că, bărbatul în cauză în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Cuza Vodă din orașul Mizil, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu alte două autoturisme ce se aflau staționate în afara părții carosabile. 

Citește și: Un copil de cinci ani din Suceava a decedat după ce a căzut cu bicicleta într-un canal cu apă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si